Пошук
Расписание
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Шановні колеги та партнери!

Маємо добру новину!

З 2 грудня директором компанії “Фарби Колорит” призначено Владислава Дороша, людину, що вже більше 15 років присвячує себе улюбленій справі та надійній команді.

Владислав має багатий досвід з керівництва виробничими процесами, зарекомендував себе професіоналом та стратегом, що системно розвиває український бренд ЛКМ.

Сам Владислав впевнений, що «Глобальна конкуренція ринку ЛФМ, економічні та геополітичні проблеми в Україні ставлять перед нами надскладні завдання, але в нас високопрофесійна команда, з якою ми точно все подолаємо!».

Почавши технічним спеціалістом у 2006 році, Владислав Дорош працював тренером з продукту й успішно розвивав напрямок трейд-маркетингу ТОВ «Фарби Колорит», а в 2016 очолив Департамент розробки та розвитку продукції Kolorit і через 6 років стає керівником компанії.

Владислав має повну вищу профільну освіту, підвищів професійну кваліфікацію як менеджер і адміністратор у Business School KROK, сертификований за напрямом Manager of Quality Management System та Quality Managment Assistant у TÜV Rheinland InterCert Ltd, закінчив курси з ощадливого виробництва у KIMO, отримав нагороду “Найіноваційніший співробітник” від Tikkurila.

Вітаємо Владислава з призначенням!

ТОВ «Фарби Колорит» Київська обл.,
Петропавлівська Борщагівка, вул. Садова, 49
E-mail: info@kolorit.ua

Стікер-тести