Пошук
Расписание
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Kolorit стала партнером Всеукраїнського конкурсу для педагогічних працівників з нагоди відзначення Всесвітнього Дня екологічного маркування (World Ecolabel Day).

У 2018 році було запроваджено Всесвітній День екологічного маркування (World Ecolabel Day, WED), що відзначається 8 жовтня. Його проголошено з метою привернення уваги та підвищення рівня компетентності споживачів щодо значення, переваг та важливості екомаркування товарів. Міжнародна асоціація Global Ecolabelling Network та її член в Україні ВГО «Жива планета» запровадили інформаційно-просвітницьку кампанію щодо цього дня.

Як частина цієї кампанії та з нагоди відзначення Всесвітнього Дня екологічного маркування було організовано Всеукраїнський конкурс для підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності в екологічних питаннях та забезпечення педагогічних здобутків із формування екологічної компетенції серед учнів.

Про екологічне маркування та нашу участь в його популяризації

Екологічне маркування проводиться згідно з міжнародними стандартами серії ISO 14020, спрямованих на розв’язання нагальних питань: безпека для здоров’я, якість повітря, скорочення відходів, енерго- та ресурсоощадження, кліматичні зміни тощо. Екологічне маркування дозволяє розрізнити, які товари є безпечними для людини та довкілля, та проінформувати споживача на предмет якості та безпеки продуктів та дотримання виробниками високих міжнародних стандартів.

Компанію Kolorit з ВГО «Жива планета» об’єднує ідея глобальної екології та велика ціль – покращення стану навколишнього середовища та збереження ресурсів Землі. Саме тому ми стали партнерами конкурсу, покликаного дати поштовх позитивним змінам у світі. Маленькими кроками до великої мети!

Разом з нашою компанією всеукраїнську ініціативу підтримали на державному рівні. Так, разом з директором ТОВ «Фарби Колорит» Ігорем Женевським до складу конкурсної комісії увійшли Народний депутат України, Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олександр Маріковський, Заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Руслан Стрілець та інші.

Чому це важливо для компанії Kolorit

Підтримка Всеукраїнського конкурсу для педагогічних працівників з нагоди відзначення Всесвітнього Дня екологічного маркування (World Ecolabel Day) є важливим аспектом, що підкреслює високі цінності компанії Kolorit та підтримку екологічних стандартів на всіх рівнях: й на виробництві фарби, й участю у соціальних проєктах.

Для нас велика честь долучитись до великої справи, що покликана змінити світ на краще. І наша компанія вірить у свій внесок. Ми розуміємо, що щасливе майбутнє планети у наших руках, та ще більше у руках майбутніх поколінь. Тому наша мета – сприяти правильному вихованню дітей у навчальних закладах та підтримувати педагогів у цій великій місії. Місії донести важливість питання, прищепити любов до природи, виховати у дітей повагу до світу, в якому ми живемо!

Переможець Kolorit

Як партнер конкурсу Kolorit отримала право встановити власну номінацію «Ecolabeling and our future». Нашим переможцем стала Гуменюк Валентина Миколаївна - вчитель фізики, астрономії та інформатики у 5-11 класах Брагинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (Дніпропетровська обл.) Вона отримала диплом переможця за роботу «Мій дім 2020», сертифікат на 5 000 грн. для придбання продукції Kolorit та сертифікат на 15 000 грн. для ремонту класної кімнати продукцією Kolorit.

Цей проєкт надзвичайно відгукнувся команді Kolorit своєю ідеєю та глибиною її розкриття. У ньому було показано ідеальний будинок майбутнього: безпечний, зручний, екологічний, енергоефективний. Проєкт наочно продемонстрував, як досягти зменшення енерговитрат, як підвищити якість життя, які матеріали є найбезпечнішими для будівництва та оздоблення будинку та інші. Як виробник екологічно сертифікованої лакофарбової продукції для дому компанія Kolorit не змогла залишитись осторонь такої сильної роботи та прийняла рішення відзначити її достойним призом.

Разом у світле майбутнє

Ми усіляко підтримуємо глобальні екологічні ініціативи та прагнемо долучитися до реалізації проєктів даної тематики у майбутньому. Як бренд, що виробляє продукцію відповідно до високих вимог якості та безпеки, Kolorit вбачає у цьому свою велику місію. Наша команда розділяє екологічні цінності та має належні ресурси для партнерства з ВГО «Жива планета» та іншими організаціями. Про свої напрацювання у даному напрямку ми повідомлятимемо на офіційних ресурсах.

Стікер-тести