Пошук
Расписание
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Фарба Kolorit отримала звання "Фарба року 2020" в номінації "Фарба року українського виробництва" на міжнародному фестивалі-конкурсі "Вибір року" 2020 на Україні.

Незважаючи на випробування і виклики нинішнього року, наша компанія стала лідером серед українських виробників фарб. І це за версією головних критиків - споживачів, які щодня випробовують фарби Kolorit на ділі. І вибирають їх знову, щоб полегшити і поліпшити свій ремонт.

Для Kolorit перемога в найпрестижнішій премії серед брендів "Вибір року" в номінації "Фарба року українського виробництва" - справжнє народне і професійне визнання. Це особлива нагорода, яка є результатом кропіткої роботи всієї великої і злагодженої команди Kolorit. Команди, яка створює фарбу №1 в Україні.

В такому непростому році нам вдалося створити багато гучних проектів, запустити нові канали комунікації і налагодити онлайн-сервіси (онлайн та виїзні консультації фахівців, пофарбувати для підбору ідеальних відтінків безпосередньо на об'єкті, швидка і зручна доставка фарби по всій території України), щоб бути ближче до наших клієнтів навіть під час всіляких обмежень.

Крім того, в 2020 році ми представили три унікальних інноваційні продукти, які не мають аналогів на українському ринку: інноваційна антимікробна фарба Argentic, ультралегка шпаклівка з можливістю колеровки STANDART LH і оновлена ​​грунтівка з наносріблом Silanit.

Ми пишаємося званням "Фарби року 2020" і продовжуємо натхненно і сумлінно працювати, щоб підтримувати високий рівень якості продукції та сервісу, рухатися тільки вперед і вдосконалюватися. Горді бути в числі компаній, що стали лідерами споживчих переваг і отримали атрибут успішного бренду - медаль "Вибір року". Їх повний перелік можна подивитися на офіційній сторінці конкурсу.

Україна обирає Kolorit. Дякуємо за довіру!

І завжди раді бачити вас в числі наших клієнтів.

Стікер-тести