Пошук
Расписание
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Компанія «Фарби Колорит» стала учасником Міжнародної будівельної та інтер'єрної виставки KyivBuild Ukraine, що проходила у Києві з 18 по 20 травня.

Фарби Kolorit — постійний учасник всеукраїнських та міжнародних виставок, присвячених ремонту, лакофарбовим матеріалам та дизайну інтер'єрів. Нещодавно в доробок бренду додалося ще один професійний захід — виставка KyivBuild Ukraine. Щорічно її відвідують виробники та постачальники будівельних і оздоблювальних матеріалів, а також представники оптової та роздрібної торгівлі й будівельних організацій, фахівці з проектування та створення дизайнів інтер'єрів, яким цікава продукція Kolorit.

фото 1/7
foto
foto
foto
foto
foto

Стенд-експеріментаріум

Наша команда представила стенд-експеріментаріум для тест-драйву найпопулярнішої лінійки інтер'єрних фарб Kolorit Home. Тут наглядно були показані унікальні властивості кожної фарби та відвідувачі змогли спробувати їх в роботі. Так, на стенд, пофарбований фарбою History, постійно надходила вода, що продемонструвало стійкість фарби до прямого попадання води. На стенд з фарбою Idol йшла пара. А стенд з фарбою Family доповнили білі від природи предмети, щоб порівняти природний білий з ідеальною білизною поверхні, що пофарбована Kolorit.

Крім цього, керівник департаменту розвитку та розробки продукції Kolorit Владислав Дорош і представник «Ліги майстрів» Максим Коломієць провели майстер-клас з використання єдиної на українському ринку шпаклівки Standart LH, що колерується, на головній сцені виставки.

А в завершенні були розіграні сертифікати на продукцію Kolorit серед відвідувачів KyivBuild Ukraine.

Участь у цій будівельній виставці для компанії «Фарби Колорит» є ефективним способом розповісти про свою продукцію потенційним бізнес-клієнтам та розширити географію збуту.

У наших планах багато виставок та заходів, на яких ми представлятимемо свою продукцію й ділитимемося новинками бренду. До зустрічі!

Стікер-тести