Пошук
Расписание
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Бренд Kolorit та головний холостяк країни, а з недавніх пір ще й відмінний танцюрист, Сергій Мельник об'єдналися, щоб зробити 8 березня 2021-го більш світлим та теплим. Зовсім скоро у наших соцмережах буде розіграно 50 ексклюзивних аромасвічок, створених спеціально до Дня весни і краси.

фото 1/7
foto

Компанія "Фарби Колорит" підійшла до привітання жінок по-особливому – з метою не тільки порадувати, але й здивувати. А так як Kolorit – це завжди подарунки, співзвучні з філософією бренду, то у цьому році ми вирішили зробити акцент на тепло, затишок та турботу.

Парфумовані свічки від зірки

Спеціально до 8 березня ми створили для вас вишукані парфумовані свічки. Вони виготовлені з екологічно чистого та абсолютно безпечного для природи і людини матеріалу – соєвого воску. Завдяки цьому свічки можна використовувати не тільки для створення затишної атмосфери вдома, але й для SPA-догляду за шкірою.

Чим ще підкреслюється ексклюзивність свічки? В її розробці брав участь Сергій Мельник – футболіст, учасник найрейтинговіших шоу українського телебачення "Холостяк" й "Танці з зірками", один з найпопулярніших чоловіків країни. Він особисто вибирав нішевий аромат для свічки. Аромат, який наближає весну, створює особливий настрій та наповнює дім вишуканим ароматом.

Як отримати ексклюзивну свічку в подарунок?

Слідкуйте за новинами компанії та беріть участь в активностях на сторінках Kolorit в соцмережах і офіційних точках продажів.

Наразі в Instagram проводиться розіграш ексклюзивних свічок, в якому буде аж 50 переможниць. Поспішайте взяти участь, щоб отримати можливість виграти унікальний подарунок від Kolorit. Більш детальна інформація тут – @kolorit.ukraine.

Важливо! Подарункові свічки Kolorit не продаються. Отримати їх можуть тільки учасниці розіграшу.

Компанія "Фарби Колорит" вітає вас, милі дами, з прекрасним Святом весни та краси. Бажаємо строкатих барв життя, світлих тонів настрою, пастельної ніжності та лише яскравих емоцій.

Стікер-тести