Пошук
Расписание
Тема
коли
Де
Деталі заходу
Сейчас запнятий нет
(Русский) Оставляйте свои контактные данные и мы обязательно Вас пригласим на ближайщий мастер-класс!
foto

Хоч би яким складним та непередбачуваним видався нинішній рік для всього світу, для компанії Kolorit він став знаковим. Адже саме 2020-й був насиченим гарними подіями, цікавими проєктами та новими викликами. Ми пишаємося, що впоралися з усіма поставленими задачами та подолали чимало перешкод, досягнувши успіху.

Саме зараз слушний час для підсумків, що є предметом гордості всієї великої команди Kolorit. Й ми раді поділитися з вами своїми цьогорічними надбаннями, не чекаючи 31 грудня.

1. Kolorit – Вибір року 2020

Фарба Kolorit здобула звання «Фарба року 2020» у номінації «Фарба року українського виробництва» у міжнародному фестивалі-конкурсі «Вибір року» 2020 в Україні. Для нас це справжнє народне та професійне визнання, адже вибір зробили споживачі та експерти. Нагорода «Вибір року» є результатом кропіткої праці усієї великої та злагодженої команди Kolorit, що стала №1 в Україні.

2. Святкування 18-річчя Kolorit

18 років ми створюємо фарби та робимо світ яскравіше та комфортніше. За цей час Kolorit став великим брендом із багатотисячною аудиторією, власною мережею магазинів з унікальним сервісом у 300 містах по всій країни та виробництвом за кордоном. За результатами незалежного маркетингового дослідження, бренд Kolorit увійшов до ТОП-5 найпопулярніших українських брендів лакофарбових матеріалів. І все це у 18. Непогано, правда?

3. Співпраця з Лігою Майстрів

Єдина та найбільша спільнота професійних майстрів в Україні Ліга Майстрів є партнером Kolorit. Спільно з нею наша компанія взяла участь у великому всеукраїнському саміті Ліга Майстрів та у виставці KyivBuild, де були проведені майстер-класи та презентації нашої продукції. Наразі фахівці Kolorit ведуть постійну рубрику у соцмережах Ліги Майстрів з корисними порадами по роботі з лакофарбовими матеріалами. Далі – нові спільні проєкти та цікавий досвід.

4. Колаборація з брендом Wagner

Перша успішна співпраця виробника лакофарбових матеріалів і представника безповітряного нанесення – це колаборація компанії Kolorit та одного з лідерів ринку, бренду Wagner Україна. Так, на всеукраїнському саміті Ліга Майстрів було проведено спільні воркшопи з виробником інструменту для безповітряного нанесення ґрунтовки, клею для склошпалер, шпаклівки та фарби. Продукція Kolorit зарекомендувала себе з найкращого боку, продемонструвавши бездоганне нанесення безповітряним способом. За словами майстрів, разом з обладнанням Wagner створила ідеальний тандем.

5. Kolorit робить внесок у відродження українського мистецтва

Підтримка української культури та сучасного мистецтва – соціально важлива мета компанії Kolorit! Саме тому ми стали довгостроковим партнером національного центру ділової та культурної співпраці «Український Дім». Kolorit взяла участь у його відновленні та стала головним постачальником лакофарбових матеріалів для реконструкції будівлі. Kolorit підтримуватиме Український Дім і в організації майбутніх виставок, що проходитимуть у стінах центру та під його егідою.

Також наша компанія забезпечить лакофарбовими матеріалами Київське державне хореографічне училище (КДХУ), який потребує відновлення. Відгукнувшись на прохання керівництва балетної школи, було прийнято рішення, що всі ремонтні роботи у навчальному закладі й надалі проводитимуться з використанням матеріалів Kolorit.

6. Запуск нових продуктів Kolorit

У 2020-му році бренд Kolorit представив унікальні продукти, яким немає аналогів на українському ринку:

- інноваційна антимікробна фарба Kolorit Argentic;
- ультралегка шпаклівка з можливістю колорування STANDART LH;
- оновлена ґрунтовка з наносріблом Silanit;
- адгезійна ґрунтувальна фарба Beton K;
- фарба з підвищеною покривною здатністю Standart H.

7. Налагодження комунікації

Щоб забезпечити позитивний досвід використання нашої продукції (особливо в умовах карантинних обмежень), компанія Kolorit організувала якісну комунікацію зі споживачами через різні канали зв'язку. Так, ми надаємо персональні консультації:

- телефоном гарячої лінії 0800508908;
- у соцмережах Facebook та Instagram (зробіть позначку «Питання по використанню продукту», коли писатимете у дірект);
- за допомогою чатбота у розділі «Запитати»;
- через форми зворотного зв'язку на сайті та на e-mail info@kolorit.ua;
- на сторінці кожного продукту тут, на офіційному сайті kolorit.ua.

Все задля того, щоб надати вам своєчасні рекомендації та допомогти уникнути помилок у використанні фарб.

8. Партнерство з організацією «Жива Планета»

Компанія Kolorit взяла участь у європейському челенджі з екомаркування Global Ecolabelling Network, членом якої в Україні є ВГО «Жива планета», та зробила свій внесок у розвиток екологічної обізнаності. Таким чином, ми показали, що підтримуємо глобальні екологічні ініціативи та не стоїмо осторонь життєво важливих питань. Kolorit прагне долучатися до реалізації проєктів даної тематики й у майбутньому разом з «Живою планетою» та іншими організаціями.

Зазначимо, що наша компанія підтримує екологічні стандарти на всіх рівнях щодня: від розробки фарби у лабораторії до тари.

Дякуємо усім, хто був разом з нами у цьому незвичайному році! Та чекаємо нового року, який принесе нові досягнення та перемоги!

Стікер-тести