«Сушия» – найбільша і швидкозростаюча мережа ресторанів японської кухні, яка об’єднує 39 ресторанів в 13 містах України. Щомісяця мережа обслуговує понад 350 000 гостей. Перший ресторан «Сушия» був відкритий в Києві в 2016 році і відразу завоював любов відвідувачів, завдяки широкому вибору страв японської кухні, приємній атмосфері, демократичними цінами, високій якості продуктів і сервісу.
Протягом 9-ти років щира гостинність, високі стандарти, інноваційність, ефективність бізнес-процесів і повагу до партнерами співробітникам є незмінними цінностями компанії. Основний пріоритет компанії- пропонувати гостям смачні, свіжі і корисні для здоров’я страви. Власна система логістики і прямого імпорту основних продуктів дозволяє отримувати продукти найвищої якості і зберігати демократичні ціни.Експерти «Сушия» представляють в Україні кулінарні традиції країни висхідного сонця, а тому не тільки строго дотримуються оригінальних рецептур, але також використовують японські техніки нарізки риби, технології приготування і стилістику приготування страв. Кожна страва в «Сушия» готується тільки під замовлення вручну. Додатковим напрямками бізнесу мережі ресторанів «Сушия» є сервіс «Точна Доставка».
Компанія не стоїть на місці-оновлює інтер’єр ресторанів і покращує їх фасади. Використання професійних продуктів від ТМ Kolorit допомагають надовго зберегти естетичний вигляд зовні і створити сучасний дизайн всередині приміщення.